EN | | BM

Everprosper Food Industries Sdn Bhd
Plot No.33, Jalan PKNK Utama,
Kawasan Perusahaan
Sungai Petani,
08000 Sungai Petani,
Kedah, Malaysia.
+604-4446909
+6012-7081176
+60127081176

Pengenalan Syarikat

Everprosper Food Industries Sdn Bhd adalah syarikat pemprosesan mi yang pengkhususan dalam pembuatan mi kering berasaskan tepung. Ia ditubuhkan pada tahun 1998. Pada tahun 2015, Everprosper telah memperluaskan perniagaannya dengan menubuhkan kilang baru yang terletak di Sungai Petani Kedah.

Produk

Produk utama kami terdiri daripada mi lidi kering organik dan asli yang terdiri daripada pelbagai perisa, ia juga mempercepatkan dan memudahkan proses memasak. Di kilang Sungai Petani, memproses produk sedia iaitu mi lidi asli yang berperisa seperti lobak merah, labu manis, ubi bit merah, bayam, rumpai laut dan mi asli. Kami juga mengeluarkan mi bayi dengan pelbagai perisa seperti bayam, lobak merah, labu, jagung, brokoli, tomato dan pembungkusan semula produk mie kering organik seperti kacang soya, buckwheat, soba, pinto kacang, bijan hitam, bijan putih, biji labu manis, gula tebu, aprikot kering, teh hijau, benih chia dan lain-lain.

Sementara itu, di kilang Sepang kita mengeluarkan pelbagai jenis mi lidi kering organic, mi bayi dan mi kukus seperti mi Japanese Asli dan rata (Somen, Udon, Hiyamugi, Soba dan Cha Soba), mie sayur-sayuran organik (lobak merah, tomato, ubi bit merah dll).Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
available in
Langgan Risalah